PER NE

Automatic Doors

Ne Automatic Doors jemi aktiv në tregun Kosovar dhe atë rajonal. Në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë ne do të përpiqemi që gjithëmonë të gjejmë zgjedhjen e duhur profesionale për ti përmbushur në maksimun kërkesat teknike me produktet tona.

Eksperienca jonë e gjatë në prodhimin e dyerve per garazha, na jep komoditet në ofrimin e shërbimeve të cilat dalin edhe jashtë shtetit tone, Ne synojmë që klientët tanë të na shohin si lider në këtë fushë, dhe që gjithëmonë të jemi të gatshëm ta ofrojmë atë që është më e mira dhe që e kërkon secili blerës individualisht.

Aftesite

Bashkepunetoret

SHPATI


Sinjalizues


Motorre Horizontal